Live Streams

PostHeaderIcon InternetRadio, internet, radio, nederlandse, hits, muziek, online, luisteren, webradio

PostHeaderIcon Internetradio

Welkom bij de internetradio van Livetv24.

De programmering van onze internetradio is net zoveelzijdig als onze TV stream. Wij proberen onze luistereaars zoveel mogelijk kennis te laten maken met verschillende muziek stromen uit alle delen van de wereld.

Dus naast de Nederlandstalige muziek kunt u bij ons ook muziek verwachten uit een totaal andere hoek van de wereld. Op de internetradio van Livetv24 kunt u dus ook country & western muziek verwachten zowel Nederlandstalig als Engelstalig maar ook bijvoorbeeld in het Portugees welke dan afkomsyig is uit Zuid Amerika met nm Brazilië. Een land waar buiten de wereld beroemde Samba diverse andere muzieksoorten razend populair zijn als; Sertaneja (Country & Western maar ook vergelijk baar met onze ballads van bijv. Andre Hazes), Forró, en Axé.

Met de internetradio van Livetv24 weet u zeker dat u een gekleurt en zonnig muziek sfeertje heeft en daarnaast kunt u altijd zelf aan geven en uitzoeken wat u graag wilt horen met onze jukebox list, waar u een keuze heeft uit een kleine 50 duizend titels daarmee stelt u uw eigen programma samen.

Wij wensen u veel plezier en luister genot met onze internetradio 24/7

team

Livetv24.nl

internetradio, internet, radio, nederlandse, zender, hits, muziek, online, luisteren, webradio, horen

Laatst aangepast (zondag, 31 oktober 2010 14:32)

 

Nederlandstalige muziek